1. Håll inne knappen ovanför ljusremsan i 5 sekunder tills du får ett grönt ljus. Detta aktiverar laddarens lokala wifi.

2. Välj det nätverk som börjar med EHxxxxxx.

3. Skriv 192.168.4.1 i din webbläsare.

4. Logga in med PIN-koden på framsidan av laddningsroboten / elektroniken.

Om du inte kommer in, försök först avinstallera nätverket (Glöm det här nätverket) och logga in igen. På vissa telefoner måste WiFi + också stängas av.

Om problemet kvarstår kontakta oss i chatten med ditt serienummer så hjälper vi dig.