Konfiguration av 1 st laddbox. (Master).

1. Slå på och stänga av strömmen.

2. Anslut till laddningsrobotens Wi-Fi-nätverk.

3. Ta upp din webbläsare och ange 192.168.4.1

4. Logga in med hjälp av PIN-koden på framsidan av din laddningsrobot (elektronik).

5. Ange installationsinformationen.

6. Avsluta och se till att 2 lysdioder tänds längst ned på ljusremsan.

Konfiguration av 2-3 st laddboxar.

1. Om du har flera enheter / bakplattor som ska programmeras, flytta samma laddningsrobot, dvs master enheten, till nästa bakplatta.

2. Vänta på ett grönt ljus och flytta sedan master till nr 3 och vänta på det gröna ljuset.

3. Flytta sedan master laddaren tillbaka till bakplatta nr 1.

4. Sätt i chargeberry (laddenheten) vid nr 2 och 3 och vänta tills de 2 tänds med en diod längst ner på ljusremsan. När de blinkar betyder det att de letar efter master enheten. Det kan ta några minuter innan de sekundära enheterna lyser upp med en diod.

5. Sätt tillbaka kåporna över laddboxen.

6. Klar.