Ja, genom att aktivera Wi-Fi-gränssnittet. Aktivera endast RFID- åtkomst och hantera där med åtkomst för laddboxen. Sedan kan du lägga till RFID- brickor. Kom ihåg att ge brickan ett namn innan du sparar. Programvaran kräver detta.

Dessvärre har vi inte funktionen att tillhandahålla RFID-taggar i vår egen app. Du måste därför ha Easee som operatör och även använda deras app.

Det du gör för att ändra operatör från EFUEL är att logga in i Easee.cloud eller skapa ett konto om du inte redan har ett sådant. Sedan byter du operatör under fliken "anläggningar"--> "verktyg"--> "operatör". Välj Easee som operatör och ladda ned deras app.