Till villa rekommenderar vi en Easee laddbox som passar alla elbilar och laddhybrider, tillsammans med standardinstallation för totalt 13 990 kr. Efter bidrag kostar det totalt 6 995 kr. På EFUEL kan du ansöka om avdrag direkt från utcheckningen när du väljer till standardinstallation till din valda laddbox. Beloppet dras automatiskt av i utcheckningen.

I standardinstallationen ingår upp till 10 meter kabel från elcentral till laddstationens placering. Det ingår endast kabeldragning ovan mark, krävs grävarbete får kunden själv åtgärda detta. En håltagning i trä/gips/lättbetong/tegel ingår.

Eventuella anpassningar som behövs för att genomföra installationen, faktureras dig som kund av vår samarbetspartner. Prislistan för anpassningar hittar du här: https://www.efuel.se/pages/standard-installation

VIDARE TILL BESTÄLLNINGEN

Glöm inte att:

-Välja färg på laddboxen

-Klicka i “Installation 11 kW (16A 3-Fas)”.

-Klicka för ROT-avdragsrutan som dyker upp först när du klickat i installation.

Efter genomfört köp fyller ni i ett installationsformulär som ni hittar i er orderbekräftelse. Därefter kontaktar Installatören er för att boka installationsdatum. Leveranstid för installation är ca 3-5 veckor men kan även gå snabbare.

Vi rekommenderar även att köpa till en extra laddkabel och kabelhållare för smidigare laddning. Dessa får ni även ansöka om bidrag för.