Easee laddbox innehåller ingen dynamisk lastbalansering utan det måste köpas och installeras separat.

På grund av den rådande situationen kring Covid-19 har leveransen av vår lastbalanserare (Easee Equalizer) försenats. Vi hoppas på att kunna släppa lastbalanseraren i augusti/september. Oavsett kommer enheten kunna kommunicera med laddboxen upp till 60 meter via radiofrekvens. Skulle det krävas längre avstånd kan man placera den närmare installationen.

Observera att enheten kan installeras efter att laddboxen har installerats.